Denní menu
Pondělí 9.12.POLÉVKA:
Cibulačka se sýrovým toastem 1, 3, 7, 9
MENU 1:
Boloňské špagety sypané sýrem 1, 3, 7, 9
MENU 2:
Vepřová panenka plněná špenátem a mozzarellou, šťouchané brambory s restovanou cibulkou 1, 3, 7
MENU 3:
150g Filovaný flank steak sous-vide, omáčka demi glace, pečené brambory Grenaille s rozmarýnem 1, 3, 7, 9, 13 239 Kč
Úterý 10.12.
POLÉVKA:
Krém z hlívy ústřičné 1, 3, 7, 9
MENU 1:
Smažený holandský řízek, bramborová kaše, okurkový salát 1, 3, 7, 10
MENU 2:
Kuře teriyaki se sezamem a koriandrem, rýže basmati 1, 5, 6, 7, 10, 11 175 Kč
MENU 3:
150g Filovaný flank steak sous-vide, omáčka demi glace, pečené brambory Grenaille s rozmarýnem 1, 3, 7, 9, 13 239 Kč
Středa 11.12.
POLÉVKA:
Hovězí vývar se zeleninou a játrovými knedlíčky 1, 3, 7, 9
MENU 1:
Segedínský guláš, houskový knedlík 1, 3, 7
MENU 2:
Smažené kuřecí stripsy v corn flakes, vařené brambory s máslem a petrželkou, salát Coleslaw, sweet-chilli omáčka 1, 3, 7, 9
MENU 3:
150g Filovaný flank steak sous-vide, omáčka demi glace, pečené brambory Grenaille s rozmarýnem 1, 3, 7, 9, 13 239 Kč
Čtvrtek 12.12.
POLÉVKA:
Krém ze zelených fazolek 1, 3, 7, 9
MENU 1:
Vepřové ražničí pečené na kořenové zelenině, pečené brambory, domácí tatarská omáčka 1, 3, 7, 10
MENU 2:
Steak z kuřecích prsou zapečený rajčaty a mozzarellou, bramborová kaše 1, 7
MENU 3:
150g Filovaný flank steak sous-vide, omáčka demi glace, pečené brambory Grenaille s rozmarýnem 1, 3, 7, 9, 13 239 Kč
Pátek 13.12.
POLÉVKA:
Frankfurtská 1, 3, 7, 9
MENU 1:
Grilovaný hermelín, brusinky, zeleninový salát s jogurtovým dresinkem, rozpečená bylinková bageta 1, 3, 7, 10
MENU 2:
Steak z vepřové krkovičky, dijonská omáčka, restované fazolové lusky se slaninou, kořeněné americké brambory 1, 7, 10
MENU 3:
150g Filovaný flank steak sous-vide, omáčka demi glace, pečené brambory Grenaille s rozmarýnem 1, 3, 7, 9, 13 239 Kč